Sandwich-ul e printre cele mai populare și “la îndemână” gustări; sandwich-urile gata-preparate pentru comercializare sunt o oportunitate de business tot mai profitabilă. V-ați întrebat vreodată care sunt tendințele în materie de sandwich-uri, pentru a putea dezvolta produse de succes? Iată ce își doresc consumatorii de la un sandwich în ziua de azi.
Statistici ale sandwich-urilor
O cercetare realizată în Statele Unite în privința sandwich-urilor servite în unitățile Horeca arată că tendința mondială este către un stil de viață mai sănătos, 71% dintre consumatori ar fi dispuși să plătească mai mult pentru mezeluri de calitate superioară.
În privința conținutului sandwich-ului, 20% dintre consumatori, au declarat că partea de proteină este cea mai importantă: 12% s-au arătat mai interesați de brânză și pentru 9% este extrem de importantă pâinea, iar 47% sunt interesați de toate elementele sandwich-ului în egală măsură.
Tot în trendul hranei sănătoase, sandwich-urile ce conțin pâine integrală și tofu ca sursă de proteină, sunt în primplan, ceea ce este observat și din procentul de 25% dintre clienți, care ar fi dispuși să plătească mai mult pentru o pâine mai bună.
În topul preferințelor consumatorilor este și servirea unor sandwich-uri cu pâinea prăjită, fiind mai apetisante - 44% dintre consumatori apreciază acest aspect. De asemenea, un alt aspect important este reprezentat de modalitatea de ambalare, consumatorii preferându-le pe acelea care sunt ușor de mâncat chiar și dacă au mâinile murdare.
Sursa: www.foodbusinessnews.net
În privința conținutului sandwich-ului, 20% dintre consumatori, au declarat că partea de proteină este cea mai importantă: 12% s-au arătat mai interesați de brânză și pentru 9% este extrem de importantă pâinea, iar 47% sunt interesați de toate elementele sandwich-ului în egală măsură.
Tot în trendul hranei sănătoase, sandwich-urile ce conțin pâine integrală și tofu ca sursă de proteină, sunt în primplan, ceea ce este observat și din procentul de 25% dintre clienți, care ar fi dispuși să plătească mai mult pentru o pâine mai bună.
În topul preferințelor consumatorilor este și servirea unor sandwich-uri cu pâinea prăjită, fiind mai apetisante - 44% dintre consumatori apreciază acest aspect. De asemenea, un alt aspect important este reprezentat de modalitatea de ambalare, consumatorii preferându-le pe acelea care sunt ușor de mâncat chiar și dacă au mâinile murdare.
Sursa: www.foodbusinessnews.net
ARTICOLE SIMILARE
Maratonul de blaturi Iasi
Blatul face pizza? Vom afla impreuna pe 24 mai 2022, la a treia editie a seriei de evenimente #MaratonulDeBlaturi, ce va avea loc la Soft&Grace – Strada Sararie 98, Iasi Vom vorbi despre principalele tipuri de pizza, rolul ingredientelor in aluat, despre cum putem valorifica palinele neutilizate, despre cat de important este mediul in care […]
Sapte Spice este Partener oficial al CARNEXPO Grill 2022
Sapte Spice, lider pe piata moraritului din Romania, devine Partener oficial al CARNEXPO Grill 2022 si prezinta Castelana, prima gama locala de fainuri profesionale pentru pizza Castelana de la Sapte Spice este prima gama romaneasca de fainuri profesionale pentru pizza si acopera toate tipurile de tehnologii, timpi de dospire si niveluri de hidratare: Castelana Rossa, […]
Maratonul de blaturi Bucuresti
Castelana. Blatul face pizza? Am aflat împreună pe 24 martie 2020 la prima editie din #MaratonulDeBlaturi! Vezi galeria foto de la eveniment aici! Post Views: 0
Secretul unei pizza de succes
Secretul unei pizza de succes Pizza. E cea mai simplă și cea mai complicată mâncare. Cu o istorie de sute de ani. Sarbatorita in fiecare an pe 9 februarie. Zeci de rețete. Și câteva secrete. O pizza cu adevărat bună este gustoasă, lejeră și ușor de digerat. După pizza nu trebuie să simți senzația […]
Cozonacul–retete-traditionale-sau-reinterpretari-moderne..
Cozonacul – retete traditionale sau reinterpretari moderne O data cu instalarea de drept a toamnei, cu zilele care se scurteaza si temperaturile care scad, gandul incepe sa ne zboare la sarbatorile de iarna.. Asteptarea lor ne inveseleste zilele, dar ne aduce si emotia pregatirilor.. produsului cel mai emblematic – popularul cozonac! Cozonacul este, cu […]
3 moduri in care brutariile se pot adapta trendului panificatiei sanatoase
Trendul nutritiei sanatoase a castigat momentum in ultimii ani si a fost accentuat in contextul pandemiei de Covid-19. Sistemul work-from-home si izolarea impuse de pandemie au dus la mutatii semnificative in consumul produselor de panificatie peste tot in lume, cu reducerea vanzarilor in magazine si cresterea productiei casnice de paine si produse de patiserie-cofetarie. Din […]
ALUATURI DULCI (corn cu ciocolată, baton însiropat, covrig împletit cu susan)
Faina Ducesa se foloseste pentru toate tipurile de produse de patiserie: cornuri, batoane insiropate, covrigi etc)
Ce ne aduce noul an agricol 2021-2022?
Ca in fiecare an, la finalul perioadei de recoltare ne intrebam cum se contureaza noul an agricol, ce asteptari sa avem de la graul nou, cu ce provocari ne vom confrunta atat noi, cat si dumneavoastra, clientii nostri. Recolta &Calitate Recolta anului 2021, chiar daca nu este complet finalizata in centrul Romaniei, confirma prognoza initiala […]
Etichete comestibile pentru paine
Etichetele comestibile – noua modalitate de personalizare a painilor si a produselor de patiserie – diferentiere, cresterea vizibilitatii si a vanzarilor Post Views: 0
Prajitura Captcha
Prajitura aristocrata din ciocolata, frageda si fina, caracterizata printr-o mare versatilitate, putand fi realizata atat in casa, cat si industrial, cu orice tip de umplutura: de vanilie, nuca, fructe, sau alte filling-uri
Comentarii