Sandwich-ul e printre cele mai populare și “la îndemână” gustări; sandwich-urile gata-preparate pentru comercializare sunt o oportunitate de business tot mai profitabilă. V-ați întrebat vreodată care sunt tendințele în materie de sandwich-uri, pentru a putea dezvolta produse de succes? Iată ce își doresc consumatorii de la un sandwich în ziua de azi.
Statistici ale sandwich-urilor
O cercetare realizată în Statele Unite în privința sandwich-urilor servite în unitățile Horeca arată că tendința mondială este către un stil de viață mai sănătos, 71% dintre consumatori ar fi dispuși să plătească mai mult pentru mezeluri de calitate superioară.
În privința conținutului sandwich-ului, 20% dintre consumatori, au declarat că partea de proteină este cea mai importantă: 12% s-au arătat mai interesați de brânză și pentru 9% este extrem de importantă pâinea, iar 47% sunt interesați de toate elementele sandwich-ului în egală măsură.
Tot în trendul hranei sănătoase, sandwich-urile ce conțin pâine integrală și tofu ca sursă de proteină, sunt în primplan, ceea ce este observat și din procentul de 25% dintre clienți, care ar fi dispuși să plătească mai mult pentru o pâine mai bună.
În topul preferințelor consumatorilor este și servirea unor sandwich-uri cu pâinea prăjită, fiind mai apetisante - 44% dintre consumatori apreciază acest aspect. De asemenea, un alt aspect important este reprezentat de modalitatea de ambalare, consumatorii preferându-le pe acelea care sunt ușor de mâncat chiar și dacă au mâinile murdare.
Sursa: www.foodbusinessnews.net
În privința conținutului sandwich-ului, 20% dintre consumatori, au declarat că partea de proteină este cea mai importantă: 12% s-au arătat mai interesați de brânză și pentru 9% este extrem de importantă pâinea, iar 47% sunt interesați de toate elementele sandwich-ului în egală măsură.
Tot în trendul hranei sănătoase, sandwich-urile ce conțin pâine integrală și tofu ca sursă de proteină, sunt în primplan, ceea ce este observat și din procentul de 25% dintre clienți, care ar fi dispuși să plătească mai mult pentru o pâine mai bună.
În topul preferințelor consumatorilor este și servirea unor sandwich-uri cu pâinea prăjită, fiind mai apetisante - 44% dintre consumatori apreciază acest aspect. De asemenea, un alt aspect important este reprezentat de modalitatea de ambalare, consumatorii preferându-le pe acelea care sunt ușor de mâncat chiar și dacă au mâinile murdare.
Sursa: www.foodbusinessnews.net
ARTICOLE SIMILARE
Maratonul de blaturi Bacau
Castelana. Blatul face pizza? Oaspetii-surpriza pe care i-am avut la Cluj pe 24 noiembrie au dat savoare primului eveniment #maratonuldeblaturi Castelana ce a ajuns in Transilvania! Post Views: 0
Maratonul de blaturi Craiova
Castelana. Blatul face pizza? Am avut oportunitatea sa aratam ce blaturi se pot face cu #fainacastelana clientilor nostri si celorlalti iubitori de pizza din Olteania, in cadrul evenimentului #maratonuldeblaturi ce a avut loc la Craiova pe 30 martie! Post Views: 0
Maratonul de blaturi Bucuresti
Castelana. Blatul face pizza? Am aflat împreună pe 24 martie 2020 la prima editie din #MaratonulDeBlaturi! Vezi galeria foto de la eveniment aici! Post Views: 0
SAPTE SPICE prezent la Romanian Beef Master 2022!
La inceput de august 2022, SAPTE SPICE a participat cu bucurie si onoare la evenimentul Romanian Beef Master, eveniment de o tinuta remarcabila, in care concursurile si degustarile de top au fost realizate deopotriva de profesionisti, cum ar fi echipa Masters of Flames , cat si de copii talentati si pasionati, din Romania si nu […]
CUM VOM CUMPARA IN 2030? Tendintele de shopping ale deceniului urmator
Universul virtual din Metaverse, experientele personalizate, realitatea augmentata, ecosistemul "figital", precum si economia circulara, in care produsele nu se mai consuma rapid si intensiv, ci se reutilizeaza si recicleaza sunt cateva din tendintele de shoping ale urmatorului deceniu
INOVATIE IN MORARIT: Faina secarizata™ – O faina €conomica
INOVATIE IN MORARIT Faina secarizata™ – O faina €conomica In conditiile cresterilor sustinute ale preturilor energiei, dar si materiior prime din industria alimentara, devine tot mai importanta nevoia morarilor de a oferi valoare adaugata clientilor din panificatie si, acestia din urma, consumatorilor lor. Post Views: 0
Maratonul de blaturi Iasi
24 mai 2022, Soft&Grace, Iasi Post Views: 0
Sapte Spice – Partener oficial al CARNEXPO Grill 2022
Sapte Spice, lider pe piata moraritului din Romania, devine Partener oficial al CARNEXPO Grill 2022 si prezinta Castelana, prima gama locala de fainuri profesionale pentru pizza Post Views: 0
Secretul unei pizza de succes
Secretul unei pizza de succes Pizza. E cea mai simplă și cea mai complicată mâncare. Cu o istorie de sute de ani. Sarbatorita in fiecare an pe 9 februarie. Zeci de rețete. Și câteva secrete. O pizza cu adevărat bună este gustoasă, lejeră și ușor de digerat. După pizza nu trebuie să simți senzația […]
Cozonacul–retete-traditionale-sau-reinterpretari-moderne..
Cozonacul – retete traditionale sau reinterpretari moderne O data cu instalarea de drept a toamnei, cu zilele care se scurteaza si temperaturile care scad, gandul incepe sa ne zboare la sarbatorile de iarna.. Asteptarea lor ne inveseleste zilele, dar ne aduce si emotia pregatirilor.. produsului cel mai emblematic – popularul cozonac! Cozonacul este, cu […]
Comentarii