[seo-breadcrumbs]
Produse ȘAPTE SPICE
  • Făinuri
  • Mixuri
  • Premixuri
  • Amelioratori
  • Alte Ingrediente
Gama noastră este una bogată, pentru a putea veni în întâmpinarea cerințelor clienților noștri și include de la făinuri standard de grâu sau secară, făinuri specializate pe produs, până la făinuri create conform specificațiilor clienților noștri, acoperind un spectru extrem de larg din punctul de vedere al parametrilor reologici și al conținutului de cenușă (de la făinuri 000, până la făinuri dietetice integrale, cu granulozități variabile). 

Gama ȘAPTE SPICE de mixuri complete pentru panificație / patiserie este inovatoare pe piața din România. Acestea sunt printre puținele produse de morărit care conțin făină și celelalte ingrediente sub formă pulverulentă, pentru obținerea produsului finit fiind necesară doar adăugarea de apă, grăsime, drojdie și, după caz, sare.

Gama ȘAPTE SPICE de premixuri a apărut ca urmare a solicitărilor clienților noștri, de soluții ușor de utilizat, care să îmbine siguranța unor rețete verificate și stabilizate, cu flexibilitatea în utilizare. Premixurile ȘAPTE SPICE conțin parțial făină și celelalte ingrediente sub forma pulverulentă, pentru obținerea produsului finit fiind necesar să adăugați restul de făină, precum și apă, drojdie, grăsime și, după caz, sare.

Prin acțiunea lor în aluat, amelioratorii ȘAPTE SPICE urmăresc îmbunătățirea diferitelor caracteristici ale produselor finite: volum, culoare, crustă, structură a miezului, termen de valabilitate, prevenirea contaminării, acționând în comportamentul aluatului în procesul tehnologic.

Pentru obtinerea produselor de brutarie, patiserie sau cofetarie, pe langa faina sau mixuri pe baza de faina, sunt necesare si alte materii prime. Consultati aici gama specifica de produse SAPTE SPICE.