[seo-breadcrumbs]

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.saptespice.ro

1. Informatii despre site

1.1. Site-ul web saptespice.ro este proprietatea firmei SC Sapte Spice SA, cu sediul in Ramnicu Valcea, Jud. Valcea, str. Timis, nr. 22, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J38/96/1991, C.I.F. RO 2537907, numit pe parcursul acestor termeni si conditii SAPTE SPICE.

Adrese de contact: Str Emil Racovita 3-5, Bucuresti, sector 4 Tel: (+40) 21 460.99.53 Fax: (+40) 21 460.99.09 email: saptespice@saptespice.ro

2. Continutul site-ului

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre SAPTE SPICE, produsele comercializate de acesta, oferte speciale, cat si alte informatii considerate de SAPTE SPICE ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. SAPTE SPICE isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. SAPTE SPICE este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia, precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale SAPTE SPICE, prevazute de legislatia in vigoare.

3. Proprietatea Intelectuala

3.1 Continutul si design-ul www.saptespice.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea www.saptespice.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

3.2 Puteti folosi continutul www.saptespice.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea www.saptespice.ro:

a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al www.saptespice.ro asupra continutului;

b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;

c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

3.3. Este interzisa orice utilizare a continutului www.saptespice.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email saptespice[at]saptespice.ro

3.4. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul www.saptespice.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la saptespice[at]saptespice.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor www.saptespice.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

3.5. "7 Spice" este marca inregistrata la OSIM a SC SAPTE SPICE SA in anul 2010, avand numarul de marca 109141. Este interzisa utilizarea acesteia in orice mod.

4. Suspendarea accesului www.saptespice.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

5. Schimbari ale site-ului www.saptespice.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.saptespice.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

6. Inregistrare, parole si responsabilitati

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, www.saptespice.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

7. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii www.saptespice.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, www.saptespice.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al www.saptespice.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

8. Legea guvernanta Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul www.saptespice.ro.

9. Confidentialitate

Confidentialitate - SAPTE SPICE nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala. SAPTE SPICE nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.

10. Limitarea raspunderii Sapte Spice

10.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. SAPTE SPICE nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

10.2. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

10.3. SAPTE SPICE isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

10.4. SAPTE SPICE nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

10.5. SAPTE SPICE nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

10.6. Utilizarea Browserului Internet. SAPTE SPICE garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

11. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului SAPTE SPICE pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date SAPTE SPICE si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre SAPTE SPICE si de partenerii sai agreati.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.saptespice.ro, conditionate de logare.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, SAPTE SPICE nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la saptespice@saptespice.ro , SAPTE SPICE se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SAPTE SPICE se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

SAPTE SPICE nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

SAPTE SPICE nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile SAPTE SPICE.