Blog
Paine din faina integrală de secara si faina de grau 650
Faina integrala de secara are un conținut bogat în fibre, care îmbunătățesc tranzitul intestinal si este o sursă de antioxidanți și nutrienți, precum magneziu, potasiu, fosfor, vitamina B9 și proteine; folosita in amestec cu faina alba de grau, confera o savoare spcifica preparatelor dorite....
Inca in pandemie, toamna vine cu o raza de optimism!
Acum, dupa ce socul de inceput al pandemiei a trecut si lumea incepe i...
Paine integrală
FĂINĂ DIETETICĂ INTEGRALĂ de la 7Spice este destinată obţinerii ...
Cum se va schimba comportamentul de cumparare dupa pandemia COVID-19?
Acum, dupa ce socul de inceput al pandemiei a trecut si lumea incepe i...
Cateva trucuri pentru paine mai gustoasa!
Cateva idei economice pentru a crea produse mai apetisante si care se ...
Secretul unor produse de patiserie mai atractive pentru tineri!
Produsele gen cupcake sau macarons creeaza un impact vizual fantastic ...
Statistici ale sandwich-urilor
Sandwich-ul e printre cele mai populare și “la îndemână” gusta...
Șapte tendințe la Sweets & Snacks Expo, Chicago
Știați că până în 2022, jumătate din produsele ambalate individ...
Paine de secară integrală cu semințe
Sănătoasă, delicioasă, consistentă, pâinea de secară are foarte...
Topul tendințelor în designul ambalajelor de hârtie
Care sunt tendințele de vârf în designul cutiei de carton pliabile ...