[seo-breadcrumbs]

Certificari

Calitatea produselor SAPTE SPICE este una deosebita, comparativ cu produsele similare din piata. De aceea implementam permanent cele mai noi sisteme de calitate si management.

SR EN ISO 9001:2015 - SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII

Certificatul ISO 9001:2015 este modul prin care noi confirmam pozitia de partener de incredere, prin indeplinirea cerintele standardului international - sistem de management al calitatii. Accentul standardului este pus asupra managementul proceselor si satisfactia clientilor.

SR EN ISO 14001:2015 - SISTEM DE MANAGEMENT DE MEDIU

Certificatul ISO 14001 este din utilizat de companiile preocupate fata de dezvoltarea durabila a planetei. Accentul standardului este pe identificarea, monitorizarea si gestionarea aspectelor de mediu, reducand astfel riscul la un nivel acceptabil.

SR ISO 45001: 2018 - SISTEM DE MANAGEMENT AL SANATATII SI SECURITATII IN MUNCA

SR ISO 45001: 2018 este un standard recunoscut international dezvoltat in vederea efectuarii implementarii sistemelor de management al sanatatii si securitatii in munca. Standardul se aplica organizatiilor care doresc sa reduca riscurile legate de sanatate si securitate la locul de munca pentru angajati, furnizori si clienti.

SR EN ISO 22000: 2019 - SISTEM DE MANAGEMENT AL SIGURANTEI ALIMENTELOR

Certificatul ISO 22000 este cea mai buna dovada ca o companie asigura siguranta de-a lungul intregului lant alimentar. Prin certificarea ISO 22000 garantam ca nu oferim produse alimentare periculoase pentru sanatate si ca mentinem un sistem de identificare si rezolvare a problemelor, legate de siguranta produselor noastre.

CERTIFICARE IFS

Certificarea IFS (International Featured Standards) ne asigură că făina noastră respectă cele mai înalte standarde internaționale de calitate și siguranță alimentară, fiind apreciată de retailerii și producătorii din industria alimentară.

CERTIFICARE HALAL

Certificarea HALAL garantează că făina noastră este produsă în conformitate cu normele islamice stricte, asigurând astfel calitatea și acceptabilitatea produselor noastre pentru consumatorii musulmani.