FĂINA SEMIALBA DE SECARA

DESCRIERE
FAINA SEMIALBA DE SECARA este o faina de secara intermediara, recomandată a se utiliza ca atare sau în
amestec cu făină de grâu, pentru obtinerea de variante superioare ale produselor
gen franzelă din făină de grâu, cât și pentru obținerea produselor de panificație destinate micului dejun.
AVANTAJE
Este cel mai versatil tip de făină de secară și cel mai utilizat la nivel internațional;
Combinată în procent foarte mic cu făina de grâu albă de la 7Spice generează creşterea capacităţii de hidratare, stabilizează aluatul pe fluxul tehnologic, oferă o aromă deosebită și o culoare ușor închisă produsului finit și menţine prospeţimea acestuia un timp mai îndelungat.
AMBALARE
Sac rafie de 40 kg sau vrac.
FIȘĂ TEHNICĂ
“Profesionalismul și seriozitatea echipei, precum și promptitudinea și calitatea produselor furnizate, stau la baza unei colaborări de lungă durată de care suntem pe deplin mulțumiți. Apreciem colaborarea cu Bogdan Simtea pentru seriozitate și punctualitate.”
PANALIM
Cisnădie
Cisnădie
“Încă de la înființarea firmei în anul 2014, produsele ȘAPTE SPICE ne-au oferit o calitate stabilă a produselor de panificație și patiserie. Suportul tehnic primit din partea specialiștilor ȘAPTE SPICE ne-a ajutat să alegem făinurile potrivite pentru produsele noastre. Ne bucurăm să avem alături un partener de încredere precum ȘAPTE SPICE.”
BUGAN PAN SRL
Vulcan
Vulcan
“Lucram cu ȘAPTE SPICE de un an de zile, lucru care ne-a adus satisfacții atât financiare, cât și calitative. Colaborăm bine, ceea ce ne face să le urăm mult spor în continuare și să mențină calitatea produselor la cele mai înalte trepte. Mult spor și success în tot ceea ce întreprindeți!”
CRISVERO
Câmpulung
Câmpulung
“Profesionalism, calitate, promptitudine, respect pentru client și distribuitori.”
BBP
București
București
“Avem o colaborare foarte bună și de durată. Calitate bună, livrare promptă.”
AGRODOR 2019
Râmnicu Vâlcea
Râmnicu Vâlcea
- Recenzii (0)
Fii primul care adaugi o recenzie la „FĂINA SEMIALBA DE SECARA” Anulează răspunsul
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ALȚI CLIENȚI AU FOST INTERESAȚI ȘI DE:
Descriere: FAINA DE SECARA PENTRU PATISERIE este o faina de secara 550, versatila, potrivita pentru produse de cofetarie cu aluaturi fragede. Recomandata si pentru sortimente evreiești de panificație, sortimente suedeze de culoare deschisă, sau ca făină de presărat masa de lucru.
FĂINA GRIFICA
Descriere: FAINA GRIFICA este o făină destinată utilizării ca materie primă în fabricarea pastelor făinoase.
AMELIORATOR FN
Descriere: AMELIORATORUL FN este un amestec pulverulent folosit ca agent de ameliorare pentru fainurile integrale de grau.
FĂINA GRAHAM DE SECARA
Descriere: FAINA GRAHAM DE SECARA este o faina integrala cu granulozitate mare, recomandata pentru sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine traditionala germana pumpernickel – pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor puternic acide.
AMELIORATOR SHELF LIFE
Descriere: AMELIORATORUL SHELF LIFE este un amestec pulverulent recomandat pentru cresterea duratei de menținere a prospețimii pâinii.
FĂINA CROISSANT
Descriere: FAINA CROISSANT este o făină albă ideala pentru produsele tip croissant, cu aluat care se desface, volum, alveole specifice și coajă crocantă, aurie.
FĂINA NOBILA
4.75
out of 5
FAINA NOBILA este cea mai fină și rafinată făină tip 480, recomandata pentru specialitati sofisticate de cofetarie si patiserie.
FĂINA INTEGRALA DE SECARA
Descriere: FAINA INTEGRALA DE SECARA este o făină integrala recomandată pentru sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine tip pumpernickel – pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor puternic acide.
FĂINA NAPOLITANE
FAINA NAPOLITANE este o făină albă de grâu destinată obținerii foilor de napolitane și a vafelor.
AMELIORATOR INTEGRAL
Descriere: AMELIORATORUL INTEGRAL este un amestec pulverulent folosit ca agent de ameliorare pentru fainurile integrale de grau.
FĂINA SEMIALBA DE GRAU
Descriere: FAINA SEMIALBA DE GRAU este o făină de grâu tip 800, recomandată pentru produse de panificatie cu volum mai mare față de produsele 100% negre.
“Profesionalismul și seriozitatea echipei, precum și promptitudinea și calitatea produselor furnizate, stau la baza unei colaborări de lungă durată de care suntem pe deplin mulțumiți. Apreciem colaborarea cu Bogdan Simtea pentru seriozitate și punctualitate.”
PANALIM
Cisnădie
Cisnădie
“Încă de la înființarea firmei în anul 2014, produsele ȘAPTE SPICE ne-au oferit o calitate stabilă a produselor de panificație și patiserie. Suportul tehnic primit din partea specialiștilor ȘAPTE SPICE ne-a ajutat să alegem făinurile potrivite pentru produsele noastre. Ne bucurăm să avem alături un partener de încredere precum ȘAPTE SPICE.”
BUGAN PAN SRL
Vulcan
Vulcan
“Lucram cu ȘAPTE SPICE de un an de zile, lucru care ne-a adus satisfacții atât financiare, cât și calitative. Colaborăm bine, ceea ce ne face să le urăm mult spor în continuare și să mențină calitatea produselor la cele mai înalte trepte. Mult spor și success în tot ceea ce întreprindeți!”
CRISVERO
Câmpulung
Câmpulung
“Profesionalism, calitate, promptitudine, respect pentru client și distribuitori.”
BBP
București
București
“Avem o colaborare foarte bună și de durată. Calitate bună, livrare promptă.”
AGRODOR 2019
Râmnicu Vâlcea
Râmnicu Vâlcea
Recenzii
Nu există încă recenzii.