[seo-breadcrumbs]

Archives of Panificație Intermediară

Se arată toate cele 7 rezultate

Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA DE SECARA PENTRU PATISERIE

Descriere: FAINA DE SECARA PENTRU PATISERIE este o faina de secara 550, versatila, potrivita pentru produse de cofetarie cu aluaturi fragede. Recomandata si pentru sortimente evreiești de panificație, sortimente suedeze de culoare deschisă, sau ca făină de presărat masa de lucru.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA SEMIALBA DE SECARA

Descriere: FAINA SEMIALBA DE SECARA este o faina de secara intermediara, recomandată a se utiliza ca atare sau în amestec cu făină de grâu, pentru obtinerea de variante superioare ale produselor gen franzelă din făină de grâu, cât și pentru obținerea produselor de panificație destinate micului dejun.
Adaugă la cererea de ofertă

MIX CAMPENEASCA CU FIBRE SI SEMINTE

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

MIX CAMPENEASCA CU SECARA SI MAIA

MIX PENTRU PAINE CAMPENEASCA CU SECARA SI MAIA este un mix complet sub forma pulverulenta, pe baza de faina alba de grau si faina semialba de secara, folosit la fabricarea painii cu secara si maia; necesita adaugarea doar a apei si a drojdiei, restul ingredientelor sunt incluse in mix