Vezi cererea de ofertă “AMELIORATOR MATURIZARE” a fost adăugată la cererea de ofertă.
FĂINA DOMNITA
2,00 lei
DESCRIERE
FAINA DOMNITA este o faina tip 550 experta in merdenele, placinte dobrogene si alte foietaje traditionale.
AVANTAJE
Faina care se potriveşte perfect pentru toată gama de foietaje tradiționale (lucrate manual) − plăcinte dobrogene, merdenele etc;
Adaptabilă și pentru pizza și lipie libaneză;
In procesul de productie relaxează aluatul, ceea ce facilitează manipularea acestuia;
Ofera stabilitate in reteta de lucru;
Reduce riscul de a obtine atat rebuturi, cat si retururi.
AMBALARE
Sac hartie de 25 kg.
FIȘĂ TEHNICĂ




“Profesionalismul și seriozitatea echipei, precum și promptitudinea și calitatea produselor furnizate, stau la baza unei colaborări de lungă durată de care suntem pe deplin mulțumiți. Apreciem colaborarea cu Bogdan Simtea pentru seriozitate și punctualitate.”
PANALIM
Cisnădie
Cisnădie
“Încă de la înființarea firmei în anul 2014, produsele ȘAPTE SPICE ne-au oferit o calitate stabilă a produselor de panificație și patiserie. Suportul tehnic primit din partea specialiștilor ȘAPTE SPICE ne-a ajutat să alegem făinurile potrivite pentru produsele noastre. Ne bucurăm să avem alături un partener de încredere precum ȘAPTE SPICE.”
BUGAN PAN SRL
Vulcan
Vulcan
“Lucram cu ȘAPTE SPICE de un an de zile, lucru care ne-a adus satisfacții atât financiare, cât și calitative. Colaborăm bine, ceea ce ne face să le urăm mult spor în continuare și să mențină calitatea produselor la cele mai înalte trepte. Mult spor și success în tot ceea ce întreprindeți!”
CRISVERO
Câmpulung
Câmpulung
“Profesionalism, calitate, promptitudine, respect pentru client și distribuitori.”
BBP
București
București
“Avem o colaborare foarte bună și de durată. Calitate bună, livrare promptă.”
AGRODOR 2019
Râmnicu Vâlcea
Râmnicu Vâlcea
- Recenzii (0)
Fii primul care adaugi o recenzie la „FĂINA DOMNITA” Anulează răspunsul
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ALȚI CLIENȚI AU FOST INTERESAȚI ȘI DE:
2,00 lei
FAINA 000 COZONAC este o faina foarte alba si fina, speciala pentru realizarea cozonacilor de casa, extrasa numai din „inima” bobului de grau
FĂINA GRIFICA
2,00 lei
Descriere: FAINA GRIFICA este o făină destinată utilizării ca materie primă în fabricarea pastelor făinoase.
FĂINA GRAHAM DE SECARA
2,00 lei
Descriere: FAINA GRAHAM DE SECARA este o faina integrala cu granulozitate mare, recomandata pentru sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine traditionala germana pumpernickel – pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor puternic acide.
FĂINA DE GRAU DUR LIMNOS
2,00 lei
Descriere: FAINA DE GRAU DUR LIMNOS este o făină semialbă din grau dur cultivat in nordul Greciei, cu nuanță specifică crem-gălbuie, recomandata pentru pâini traditionale grecesti – mediteraneene.
FĂINA INTEGRALA DE GRAU
2,00 lei
4
out of 5
Descriere: FAINA INTEGRALA SAPTE SPICE este o faina dietetica, destinata obtinerii produselor de panificatie, franzelarie si chiar si de patiserie integrala.
FĂINA SEMIALBA DE SECARA
2,00 lei
Descriere: FAINA SEMIALBA DE SECARA este o faina de secara intermediara, recomandată a se utiliza ca atare sau în amestec cu făină de grâu, pentru obtinerea de variante superioare ale produselor gen franzelă din făină de grâu, cât și pentru obținerea produselor de panificație destinate micului dejun.
FĂINA NEAGRA DE SECARA
2,00 lei
Descriere: FAINA NEAGRA DE SECARA este o faina cu conținut mai mare de proteine comparativ cu făina albă, recomandată pentru obtinerea sortimentelor de paine cu gust specific de secara, culoare rosiatica si miez dens.
FĂINA REGINA
2,00 lei
5
out of 5
Descriere: FAINA REGINA este o făină albă de grâu, perfecta pentru cozonaci aurii si crescuti ca-n poveste. Ideala și pentru specialități din aluaturi dulci (cornuri, melci etc), cu volum si miez pufos. AVANTAJE Se preteaza perfect atat folosirii la retetele traditionale de cozonac, cu costuri mici de fabricatie, cat si ca baza pentru premixuri […]
FĂINA GRAHAM DE GRAU
2,00 lei
Descriere: FAINA GRAHAM DE GRAU este o făină integrala cu granulozitate mare, recomandata pentru obtinerea produselor dietetice.
FĂINA DE SECARA PENTRU PATISERIE
2,00 lei
Descriere: FAINA DE SECARA PENTRU PATISERIE este o faina de secara 550, versatila, potrivita pentru produse de cofetarie cu aluaturi fragede. Recomandata si pentru sortimente evreiești de panificație, sortimente suedeze de culoare deschisă, sau ca făină de presărat masa de lucru.
AMELIORATOR VOLUM
2,00 lei
Descriere: AMELIORATORUL VOLUM este un amestec pulverulent recomandat pentru obținerea produselor de panificație cu volum îmbunătățit.
AMELIORATOR MATURIZARE
2,00 lei
Descriere: AMELIORATORUL MATURIZARE este un amestec pulverulent concentrat, ce confera toleranta la malaxare aluatului.
“Profesionalismul și seriozitatea echipei, precum și promptitudinea și calitatea produselor furnizate, stau la baza unei colaborări de lungă durată de care suntem pe deplin mulțumiți. Apreciem colaborarea cu Bogdan Simtea pentru seriozitate și punctualitate.”
PANALIM
Cisnădie
Cisnădie
“Încă de la înființarea firmei în anul 2014, produsele ȘAPTE SPICE ne-au oferit o calitate stabilă a produselor de panificație și patiserie. Suportul tehnic primit din partea specialiștilor ȘAPTE SPICE ne-a ajutat să alegem făinurile potrivite pentru produsele noastre. Ne bucurăm să avem alături un partener de încredere precum ȘAPTE SPICE.”
BUGAN PAN SRL
Vulcan
Vulcan
“Lucram cu ȘAPTE SPICE de un an de zile, lucru care ne-a adus satisfacții atât financiare, cât și calitative. Colaborăm bine, ceea ce ne face să le urăm mult spor în continuare și să mențină calitatea produselor la cele mai înalte trepte. Mult spor și success în tot ceea ce întreprindeți!”
CRISVERO
Câmpulung
Câmpulung
“Profesionalism, calitate, promptitudine, respect pentru client și distribuitori.”
BBP
București
București
“Avem o colaborare foarte bună și de durată. Calitate bună, livrare promptă.”
AGRODOR 2019
Râmnicu Vâlcea
Râmnicu Vâlcea
Recenzii
Nu există încă recenzii.