Faina de grau tip "0" pentru pizza cu dospire/maturare lunga (24-48h+)
FĂINA REGINA
Descriere: FAINA REGINA este o făină albă de grâu, perfecta pentru cozonaci aurii si crescuti ca-n poveste. Ideala și pentru specialități din aluaturi dulci (cornuri, melci etc), cu volum si miez pufos. AVANTAJE Se preteaza perfect atat folosirii la retetele traditionale de cozonac, cu costuri mici de fabricatie, cat si ca baza pentru premixuri […]
Lorand M. –
Este prima oara cand folosesc acest tip de faina si primul indiciu ca este o faina de calitate a fost la framantare. Am pregatit un aluat cu 67% hitratare si a absorbit foarte bine apa si a trecut foarte repede de la stadiul de lipicios la un aluat cu o structura frumoasa si lucioasa si cu o elasticitate foarte buna. Mentionez ca am framantata la mana. Abia astept sa vad cum iese pizza????????????. Revin cu feedback.
Rating :
Olteanu Amelia –
multumim!!
cosmina rus –
excelenta
Rating :
Olteanu Amelia –
multumim!!
Andrei –
Am gatit recent cu faina aceasta, aluat pentru pizza si pentru foccacia, am lasat-o la dospit vreo 24 de ore + la temperatura camerei, incluzand si timpul pentru bile. Pot sa spun ca seamana foarte mult la gust cu faina Caputo pe care am descoperit-o recent. O sa incerc data viitoare sa hidratez mai bine aluatul, dar este si asa foarte elastic. Ca si comparatie preturi: Faina Caputo 1kg 10,5 lei in Sibiu la Supermercato, Faina Castellana Rossa 1kg 5.75 lei la Auchan. Merita sa incercati!
Rating :
Olteanu Amelia –
Multumim!!
Iuliu –
Excelenta!!! se hidrateaza foarte bine, are gluten conform specificatiilor, rezulta o pizza Napoletana ca la carte! Pret rezonabil! sper sa o gasesc mai usor: Carrefour, Lidl, Penny
Rating :
Olteanu Amelia –
Multumim!! Acum o puteti gasi si pe freshful.ro!