[seo-breadcrumbs]

2021 – Lansarea CASTELANA: prima gamă locala de faină profesională pentru pizza

CASTELANA: prima gamă locala de faină profesională pentru pizza

V

 

Pentru că blatul face pizza, noi, cei de la 7Spice, am creat CASTELANA – prima gamă locala de faină profesională pentru pizza.

Am folosit toată experiența pe care o avem ca lider pe piata moraritului din România și priceperea experților noștri în măciniș și am colaborat cu maestrul pizzar Cătalin Secuian, fondatorul Pizzafest European Championship, pentru a crea o făină la nivelul calitativ al făinurilor italienești, dar la un preț accesibil.

Pentru CASTELANA, am folosit grâu românesc atent selecționat, pentru a asigura continuitatea aprovizionării. Calitatea glutenului se păstrează astfel pe toata durata procesului tehnologic.

CASTELANA este o gamă completă, pentru toate tipurile de aluat de pizza. Am cercetat, inovat și testat și am creat 3 sortimente, care acoperă toată plaja de pizza, toate tipurile de blaturi și procese tehnologice: Castelana Rossa, Castelana Blu și Castelana Verde.

Făină românească, de calitate italienească, afacerea să-ți crească!

Go Back

CASTELANA: prima gamă locala de faină profesională pentru pizza

V
  Pentru că blatul face pizza, noi, cei de la 7Spice, am creat CASTELANA - prima gamă locala de faină profesională pentru pizza. Am folosit toată experiența pe care o avem ca lider pe piata moraritului din România și priceperea experților noștri în măciniș și am colaborat cu maestrul pizzar Cătalin Secuian, fondatorul Pizzafest European Championship, pentru a crea o făină la nivelul calitativ al făinurilor italienești, dar la un preț accesibil. Pentru CASTELANA, am folosit grâu românesc atent selecționat, pentru a asigura continuitatea aprovizionării. Calitatea glutenului se păstrează astfel pe toata durata procesului tehnologic. CASTELANA este o gamă completă, pentru toate tipurile de aluat de pizza. Am cercetat, inovat și testat și am creat 3 sortimente, care acoperă toată plaja de pizza, toate tipurile de blaturi și procese tehnologice: Castelana Rossa, Castelana Blu și Castelana Verde. Făină românească, de calitate italienească, afacerea să-ți crească!