[seo-breadcrumbs]

Archives of paine

Showing 19–27 of 38 results

Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA INTEGRALA DE SECARA

Descriere: FAINA INTEGRALA DE SECARA este o făină integrala recomandată pentru sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine tip pumpernickel – pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor puternic acide.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA INTEGRANO

FAINA INTEGRANO, cunoscuta anterior sub denumirea de "GRAU INTREG", este o făină integrala cu granulozitate similara cu cea a fainurilor albe, obținută prin măcinarea completă a bobului de grâu prin tehnologia specifică ȘAPTE SPICE;
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA NEAGRA DE SECARA

Descriere: FAINA NEAGRA DE SECARA este o faina cu conținut mai mare de proteine comparativ cu făina albă, recomandată pentru obtinerea sortimentelor de paine cu gust specific de secara, culoare rosiatica si miez dens.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA SECARIZATA

FAINA SECARIZATA este o faină albă din grâu îmbogățit cu secară, pentru paini cu volum, gust ușor rustic și prospetime de durata Avantaje: • Produsele obținute din Făină Secarizată™ păstrează un ușor gust rustic și o aroma fină, specifice secarei; • Pâinea se păstrează proaspăta și pufoasă pe toată durata termenului de valabilitate; • Miezul […]
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA SEMIALBA DE SECARA

Descriere: FAINA SEMIALBA DE SECARA este o faina de secara intermediara, recomandată a se utiliza ca atare sau în amestec cu făină de grâu, pentru obtinerea de variante superioare ale produselor gen franzelă din făină de grâu, cât și pentru obținerea produselor de panificație destinate micului dejun.
Adaugă la cererea de ofertă

MIX BAGHETA

MIX BAGHETA este un mix complet de panificatie, pe baza de faina 550 si maia de grau, folosit pentru obtinerea produselor tip bagheta frantuzeasca; necesita adaugarea doar a apei, sarii si a drojdiei, restul ingredientelor sunt incluse in mix
Adaugă la cererea de ofertă

MIX MAIA SECARA

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]