[seo-breadcrumbs]

Archives of paine sanatoasa

Se arată 10–18 din 25 de rezultate

Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA GRAHAM DE SECARA

2,00 lei
Descriere: FAINA GRAHAM DE SECARA este o faina integrala cu granulozitate mare, recomandata pentru sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine traditionala germana pumpernickel – pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor puternic acide.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA GRAU INTREG

2,00 lei
5 out of 5
Descriere: FAINA GRAU INTREG este o făină integrala cu granulozitate similara cu cea a fainurilor albe, obținută prin măcinarea completă a bobului de grâu prin tehnologia specifică ȘAPTE SPICE.
Adaugă la cererea de ofertă

Faină GRAU INTREG™ PT UZ CASNIC

2,00 lei
4.8 out of 5
Produsă prin tehnologia inovatoare ŞAPTE SPICE, Faina Grâu Întreg™ este faina cu adevarat integrală, pentru obţinerea căreia bobul de grâu este măcinat în totalitate. Se recomandă oricarei gospodine, pentru reţete de produse sănătoase: pâine de casă, dulciuri delicioase şi chiar foietaje apreciate de întreaga familie
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA INTEGRALA DE SECARA

2,00 lei
Descriere: FAINA INTEGRALA DE SECARA este o făină integrala recomandată pentru sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine tip pumpernickel – pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor puternic acide.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA NEAGRA DE SECARA

2,00 lei
Descriere: FAINA NEAGRA DE SECARA este o faina cu conținut mai mare de proteine comparativ cu făina albă, recomandată pentru obtinerea sortimentelor de paine cu gust specific de secara, culoare rosiatica si miez dens.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA SEMIALBA DE SECARA

2,00 lei
Descriere: FAINA SEMIALBA DE SECARA este o faina de secara intermediara, recomandată a se utiliza ca atare sau în amestec cu făină de grâu, pentru obtinerea de variante superioare ale produselor gen franzelă din făină de grâu, cât și pentru obținerea produselor de panificație destinate micului dejun.