Faina de grau tip "0" pentru pizza cu dospire/maturare lunga (24-48h+)
FĂINA GRAHAM DE SECARA
Descriere: FAINA GRAHAM DE SECARA este o faina integrala cu granulozitate mare, recomandata pentru sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine traditionala germana pumpernickel – pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor puternic acide.
Lorand M. –
Este prima oara cand folosesc acest tip de faina si primul indiciu ca este o faina de calitate a fost la framantare. Am pregatit un aluat cu 67% hitratare si a absorbit foarte bine apa si a trecut foarte repede de la stadiul de lipicios la un aluat cu o structura frumoasa si lucioasa si cu o elasticitate foarte buna. Mentionez ca am framantata la mana. Abia astept sa vad cum iese pizza????????????. Revin cu feedback.
Rating :
Olteanu Amelia –
multumim!!
cosmina rus –
excelenta
Rating :
Olteanu Amelia –
multumim!!
Andrei –
Am gatit recent cu faina aceasta, aluat pentru pizza si pentru foccacia, am lasat-o la dospit vreo 24 de ore + la temperatura camerei, incluzand si timpul pentru bile. Pot sa spun ca seamana foarte mult la gust cu faina Caputo pe care am descoperit-o recent. O sa incerc data viitoare sa hidratez mai bine aluatul, dar este si asa foarte elastic. Ca si comparatie preturi: Faina Caputo 1kg 10,5 lei in Sibiu la Supermercato, Faina Castellana Rossa 1kg 5.75 lei la Auchan. Merita sa incercati!
Rating :
Olteanu Amelia –
Multumim!!
Iuliu –
Excelenta!!! se hidrateaza foarte bine, are gluten conform specificatiilor, rezulta o pizza Napoletana ca la carte! Pret rezonabil! sper sa o gasesc mai usor: Carrefour, Lidl, Penny
Rating :
Olteanu Amelia –
Multumim!! Acum o puteti gasi si pe freshful.ro!
Mihai –
Scriu in timp ce mananc prima mea pizza facuta cu faina asta.
Am inceput sa fac pizza cam de o luna si pot sa spun ca asta e prima pe care o pot numi pizza. Are textura exact ca cea de la restaurant si asta la un cuptor care prinde doar 250 de grade. Deja de la framantare am avut o presimtire buna, iar dupa o zi de dospit la rece si doua ore la cald mi-am dat seama ca e ce trebuie. O intinzi ca in filme, in toate directile si dimensiunile, nu se rupe si nici nu face figuri. A iesit crocanta, pufoasa si gumoasa si sunt extrem de multumit. Pret calitate 10/10.
Rating :
Olteanu Amelia –
Va multumim foarte mult pentru feedback si apreciere! Ne bucuram foarte mult ca e pe placul dumneavoastra!