[seo-breadcrumbs]

2010 – Lansarea Centrului de Instruire SAPTE SPICE si a gamei de produse din faina pentru uz casnic

Lansarea Centrului de Instruire ȘAPTE SPICE și a gamei de produse din făină pentru uz casnic

V

În 2010 a fost lansat Centrul de Instruire ȘAPTE SPICE – pentru training tehnic, teoretic și practic în metodele de preparare ale făinii, cu scopul de a obține rezultate optime.
După jumătatea anului 2010, Yammix a fost lansat în piață – o gamă de mixuri pentru pâine, ambalate în pungi de hârtie de 500g. La sfârșitul aceluiași an s-a lansat și o gamă de făinuri sub marca ȘAPTE SPICE, ambalate în pungi de hârtie de 1kg (făina 000 pentru prăjituri, faina 000 pentru cozonac, făina integrală), numele companiei devenind astăzi cunoscut printre consumatorii finali.
Go Back

Lansarea Centrului de Instruire ȘAPTE SPICE și a gamei de produse din făină pentru uz casnic

V
În 2010 a fost lansat Centrul de Instruire ȘAPTE SPICE - pentru training tehnic, teoretic și practic în metodele de preparare ale făinii, cu scopul de a obține rezultate optime. După jumătatea anului 2010, Yammix a fost lansat în piață - o gamă de mixuri pentru pâine, ambalate în pungi de hârtie de 500g. La sfârșitul aceluiași an s-a lansat și o gamă de făinuri sub marca ȘAPTE SPICE, ambalate în pungi de hârtie de 1kg (făina 000 pentru prăjituri, faina 000 pentru cozonac, făina integrală), numele companiei devenind astăzi cunoscut printre consumatorii finali.