[seo-breadcrumbs]

Archives of Patiserie foietata

Showing 10–14 of 14 results

Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA INTEGRANO

FAINA INTEGRANO, cunoscuta anterior sub denumirea de "GRAU INTREG", este o făină integrala cu granulozitate similara cu cea a fainurilor albe, obținută prin măcinarea completă a bobului de grâu prin tehnologia specifică ȘAPTE SPICE;
Adaugă la cererea de ofertă

Faină INTEGRANO™ 1kg

5 out of 5
Produsă prin tehnologia inovatoare ŞAPTE SPICE, Faina Integrano – GRAU INTEGRAL™ este faina cu adevarat integrală, pentru obţinerea căreia bobul de grâu este măcinat în totalitate. Se recomandă oricarei gospodine, pentru reţete de produse sănătoase: pâine de casă, dulciuri delicioase şi chiar foietaje apreciate de întreaga familie
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA NOBILA

4.8 out of 5

FAINA NOBILA este cea mai fină și delicată făină tip 480, recomandata pentru specialitati sofisticate de cofetarie si patiserie: atat aluaturi fluide, cat si coji ecler, aluaturi dospite, tarte, piscoturi sau fursecuri;

Faina patiserie Artisan Croissant

MIXUL PENTRU CROISSANT este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea produselor de patiserie tip croissant; necesita adaugarea doar a apei, drojdiei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix
Adaugă la cererea de ofertă

MIX CROISSANT

MIXUL PENTRU CROISSANT este un amestec pulverulent folosit pentru obținerea produselor de patiserie tip croissant; necesita adaugarea doar a apei, drojdiei si a grasimii, restul ingredientelor sunt incluse in mix