[seo-breadcrumbs]

PROMOTIE “ZIUA INTERNATIONALA A CEREALELOR INTEGRALE”!

Tot mai multe studii internationale derulate in ultimii ani confirma beneficiile de sanatate pe care le aduce consumul regulat al cerealelor integrale. Substantele fitochimice și antioxidanții din compozitia lor reduc riscul de boli de inimă, de accidente vasculare cerebrale, cancer, diabet și obezitate. Puține alimente pot avea atât de diverse beneficii.
SAPTE SPICE este unul din morarii cu cea mai variata gama de fainuri integrale: de la cunoscuta faina GRAU INTREG™, faina integrala (produsa la moara Gorj), faina integrala de secara si toate fainurile graham, atat de grau, cat si de secara sunt disponibile pentru a permite clientilor nostri sa isi construiasca un portofoliu de paini nutritive si sanatoase.

Anul acesta celebram a II-a editie a Zilei internationale a cerealelor integrale printr-o promotie la faina integrala de Gorj si la faina integrala de secara, precum si doua retete de paine bonus!

REGULAMENTUL CAMPANIEI `“ZIUA INTERNATIONALA A CEREALELOR INTEGRALE”


Campania este adresata clientilor industriali, clientilor HORECA si distribuitorilor Sapte Spice S.A. ce au contracte active si nu inregistreaza restante la plata la momentul acordarii premiului.


SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE
Organizatorul campaniei de promovare : SAPTE SPICE S.A. cu sediul in Rm. Valcea, Str. Timis, Nr. 22, Jud. Valcea avand cod de inregistrare fiscala RO2537907, Nr. Inreg la registrul Comertului J38/96/1991, legal reprezentata prin Dna. Dana Iorga in calitate de Director General Executiv

Campania de crestere a vanzarilor se va derula conform prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa pe cei interesati cu minim _10 zile _inainte .


SECŢIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOŢIONALE
Campania de promovare se desfăşoară în perioada: 19.11.2020 – 26.11.2020


SECŢIUNEA 3. PRODUSE PARTICIPANTE
Participa la aceasta campanie, exclusiv produsele urmatoare:
• PS00262 - FAINA DIETETICA INTEGRALA SAC R 40KG
• PS00410 - FAINA SECARA INTEGRALA M SAC R 40KG
• PS00430 - FAINA DIETETICA INTEGRALA SAC 25 KG
• PS00462 - FAINA SECARA INTEGRALA M SAC 25KG


SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este adresata clientilor industriali,clientilor HORECA si distribuitorilor existenti sau viitori si are drept scop exclusiv promovarea pe piete existente sau noi in vederea cresterii cifrei de afaceri. Prin participarea la aceasta campanie, participantii accepta integral si liber consimtit prevederile acestui regulament.


SECŢIUNEA 5. MODUL DE DESFĂŞURARE AL CAMPANIEI
Pentru orice achizitie a unuia sau mai multor produse participante la campanie si facturate in perioada 19.11.2020-25.11.2020, clientul primeste 10% bonus in faina 650 neameliorata (650 Moara).
Promotia se aplica doar cantitatilor achizitionate multiplu de 250kg sau 400kg, premiile constand in urmatoarele produse:
- PS00335 – FAINA 650 M SAC 25KG
- PS00115 - FAINA 650 M SAC R 40KG

Acordarea bonusului se va efectua:
- Fie la livrarea fainii integrale ce face obiectul promotiei, fie la o data ulterioara, dar nu mai tarziu de data de 23.12.2020
- Pentru cantitatile facturate in perioada promotiei, indiferent de data comenzii


SECŢIUNEA 6. CONFIDENŢIALITATEA DATELOR
Participarea la aceasta promotie implica acceptarea de catre participanti: clienti industriali existenti sau viitori clienti industriali ai SAPTE SPICE S.A. a prezentului Regulament.


SECŢIUNEA 7. LITIGII
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la campania promoţională se vor rezolva pe cale amiabilă, sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente de la sediul Organizatorului.


SECŢIUNEA 8. ÎNTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOŢIONALE
Campania promoţională va putea fi întreruptă doar prin decizia organizatorului, anuntata cu minim 10 zile inainte de a produce efecte. Incetarea campaniei nu produce efecte asupra obligatiilor scadente ale participantilor.
Notă: Forţa Majoră, convenită ca fiind evenimentul imprevizibil şi de neînlăturat, petrecut după intrarea în vigoare a prezentului contract şi care împiedică partea sau părţile să-şi îndeplinească obligaţiile contractuale, exonerează de răspundere partea care o invocă, pe durata de existenţă a cazului de Forţă Majoră.. In situatiile avute in vedere la capitolul 8, Organizatorul nu mai are nici o obligatie catre Participantul parte in litigiu, cu privire la returnarea unei sume banesti sau plata unei sume banesti cu titlu de despagubire sau altele asemenea. Participarea la această campanie promoţională implică obligativitatea respectării tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este disponibil in mod gratuit participantilor, oricând pe perioada Campaniei la sediul SAPTE SPICE S.A. sau poate fi solicitat la adresa de mail: saptespice@saptespice.ro

Prezentul Regulament a fost intocmit azi 18.11.2020

ORGANIZATOR SAPTE SPICE S.A.
Prin Dana Iorga Director general executiv

Pentru detalii suplimentare si comenzi, va rugam sa contactati echipa de vanzari a morii SAPTE SPICE de care sunteti arondati.