[seo-breadcrumbs]

Secretul unor produse de patiserie mai atractive pentru tineri!

Patiseria inca nu s-a conectat la universul culorilor vibrante, insa ar trebui – spune un manager al companiei Pidy, leader mondial al industriei de patiserie si posesoare a unor ultra-moderne fabrici in Belgia, Franta si S.U.A.

Produsele de tip cupcake si macarons au inceput sa creeze un impact vizual fantastic si este randul patiseriei sa faca acelasi lucru, este de parere Robert Whittle, general manager UK pentru Pidy. “Folosirea culorilor vii este un trend in ascensiune, dar e un teritoriu in care industria de patiserie nu a patruns inca”, a declarat Whittle pentru BakeryandSnacks.com Consumatorii cauta produse de patiserie interesante, vii si folosirea culorilor le va face mai atractive pentru multi dintre ei, in special cei mai tineri, mai aventurosi - spune el. In orice caz, el a adaugat ca utilizarea culorilor vibrante presupune anumite provocari din punctul de vedere al retetelor si productiei: culorile trebuie sa nu se amestece pe linia de productie, sa se pastreze vii pe durata coacerii si, de asemenea, pe toata durata termenului de valabilitate.

Aceasta provocare a mentinerii culorii pe toata durata termenului de valabilitate a determinat compania Pidy sa se focuseze momentan pe condimente si gusturi, in loc de culoare si sa lanseze gama Spicy Cup Line de cosulete cu adaos de condimente si in culori deschise, mai degraba decat vibrante.

Sursa: BakeryandSnacks.com