Știați că până în 2022, jumătate din produsele ambalate individual realizate de companiile participante la expoziția internațională Sweets & Snacks Expo ce a avut loc în Chicago, vor fi disponibile în dimensiuni care conțin 200 de calorii sau mai puțin per pachet?
Șapte tendințe la Sweets & Snacks Expo, Chicago
Adunând peste 17.000 de profesioniști din industrie, evenimentul anual Sweets & Snacks Expo cuprinde cele mai recente inovații de la mai mult de 800 de companii din domeniu. Anul acesta, între 23-25 mai, s-au conturat trendurile care deja sunt vizibile și în România și se vor accentua în anii ce vin:
Dulcele și picantul se întâlnesc într-un număr tot mai mare de snacks-uri și produse de cofetărie în care se întâlnesc ardeii iuți cu fructele, mierea sau ciocolata,
Crispy - Glazurile și umpluturile crocante apar din ce în ce mai des în produsele noi adresate consumatorilor tineri care, potrivit cercetărilor, adoră combinațiile de texturi și alimentele complexe,
Artizan și craft - Producătorii din industria dulciurilor ridică ștafeta, cu produse noi, printre care ciocolată pictată manual, umpluturi de cafea și lichior, arome mai interesante și neobișnuite decât tot ce am văzut până acum, ingrediente de înaltă calitate și ambalaje foarte sofisticate,
Uleiul de cocos - O grăsime favorizată în rândul consumatorilor atenți la sănătate, uleiul de nucă de cocos însoțeste noile formule de gustări. Brandurile popcorn se mândresc mai nou să aibă uleiul de nucă de cocos drept ingredient, la fel și anumiți producători de chipsuri din cartofi, tortilla sau chiar din năut,
Năut - Năutul este noul produs sănătos, utilizat pentru gustări tradiționale sărate, inclusiv chips-uri, foietaje și biscuiți, la o serie de chips-uri gustare care combină quinoa cu lintea, mazărea verde și năutul,
Snacks-uri crocante din ciocolată – cu umpluturi care mai de care mai diverse: quinoa crocantă, migdale prăjite, semințe de dovleac, covrigei cu caramel, mentă și multe altele,
Birthday celebration – Confortul copilăriei este captat în noi produse de cofetărie.
Crispy - Glazurile și umpluturile crocante apar din ce în ce mai des în produsele noi adresate consumatorilor tineri care, potrivit cercetărilor, adoră combinațiile de texturi și alimentele complexe,
Artizan și craft - Producătorii din industria dulciurilor ridică ștafeta, cu produse noi, printre care ciocolată pictată manual, umpluturi de cafea și lichior, arome mai interesante și neobișnuite decât tot ce am văzut până acum, ingrediente de înaltă calitate și ambalaje foarte sofisticate,
Uleiul de cocos - O grăsime favorizată în rândul consumatorilor atenți la sănătate, uleiul de nucă de cocos însoțeste noile formule de gustări. Brandurile popcorn se mândresc mai nou să aibă uleiul de nucă de cocos drept ingredient, la fel și anumiți producători de chipsuri din cartofi, tortilla sau chiar din năut,
Năut - Năutul este noul produs sănătos, utilizat pentru gustări tradiționale sărate, inclusiv chips-uri, foietaje și biscuiți, la o serie de chips-uri gustare care combină quinoa cu lintea, mazărea verde și năutul,
Snacks-uri crocante din ciocolată – cu umpluturi care mai de care mai diverse: quinoa crocantă, migdale prăjite, semințe de dovleac, covrigei cu caramel, mentă și multe altele,
Birthday celebration – Confortul copilăriei este captat în noi produse de cofetărie.
ARTICOLE SIMILARE
Maratonul de blaturi Bacau
Castelana. Blatul face pizza? Oaspetii-surpriza pe care i-am avut la Cluj pe 24 noiembrie au dat savoare primului eveniment #maratonuldeblaturi Castelana ce a ajuns in Transilvania! Post Views: 0
Maratonul de blaturi Craiova
Castelana. Blatul face pizza? Am avut oportunitatea sa aratam ce blaturi se pot face cu #fainacastelana clientilor nostri si celorlalti iubitori de pizza din Olteania, in cadrul evenimentului #maratonuldeblaturi ce a avut loc la Craiova pe 30 martie! Post Views: 0
Maratonul de blaturi Bucuresti
Castelana. Blatul face pizza? Am aflat împreună pe 24 martie 2020 la prima editie din #MaratonulDeBlaturi! Vezi galeria foto de la eveniment aici! Post Views: 0
SAPTE SPICE prezent la Romanian Beef Master 2022!
La inceput de august 2022, SAPTE SPICE a participat cu bucurie si onoare la evenimentul Romanian Beef Master, eveniment de o tinuta remarcabila, in care concursurile si degustarile de top au fost realizate deopotriva de profesionisti, cum ar fi echipa Masters of Flames , cat si de copii talentati si pasionati, din Romania si nu […]
CUM VOM CUMPARA IN 2030? Tendintele de shopping ale deceniului urmator
Universul virtual din Metaverse, experientele personalizate, realitatea augmentata, ecosistemul "figital", precum si economia circulara, in care produsele nu se mai consuma rapid si intensiv, ci se reutilizeaza si recicleaza sunt cateva din tendintele de shoping ale urmatorului deceniu
INOVATIE IN MORARIT: Faina secarizata™ – O faina €conomica
INOVATIE IN MORARIT Faina secarizata™ – O faina €conomica In conditiile cresterilor sustinute ale preturilor energiei, dar si materiior prime din industria alimentara, devine tot mai importanta nevoia morarilor de a oferi valoare adaugata clientilor din panificatie si, acestia din urma, consumatorilor lor. Post Views: 0
Maratonul de blaturi Iasi
24 mai 2022, Soft&Grace, Iasi Post Views: 0
Sapte Spice – Partener oficial al CARNEXPO Grill 2022
Sapte Spice, lider pe piata moraritului din Romania, devine Partener oficial al CARNEXPO Grill 2022 si prezinta Castelana, prima gama locala de fainuri profesionale pentru pizza Post Views: 0
Secretul unei pizza de succes
Secretul unei pizza de succes Pizza. E cea mai simplă și cea mai complicată mâncare. Cu o istorie de sute de ani. Sarbatorita in fiecare an pe 9 februarie. Zeci de rețete. Și câteva secrete. O pizza cu adevărat bună este gustoasă, lejeră și ușor de digerat. După pizza nu trebuie să simți senzația […]
Cozonacul–retete-traditionale-sau-reinterpretari-moderne..
Cozonacul – retete traditionale sau reinterpretari moderne O data cu instalarea de drept a toamnei, cu zilele care se scurteaza si temperaturile care scad, gandul incepe sa ne zboare la sarbatorile de iarna.. Asteptarea lor ne inveseleste zilele, dar ne aduce si emotia pregatirilor.. produsului cel mai emblematic – popularul cozonac! Cozonacul este, cu […]
Comentarii