Știați că până în 2022, jumătate din produsele ambalate individual realizate de companiile participante la expoziția internațională Sweets & Snacks Expo ce a avut loc în Chicago, vor fi disponibile în dimensiuni care conțin 200 de calorii sau mai puțin per pachet?
Șapte tendințe la Sweets & Snacks Expo, Chicago
Adunând peste 17.000 de profesioniști din industrie, evenimentul anual Sweets & Snacks Expo cuprinde cele mai recente inovații de la mai mult de 800 de companii din domeniu. Anul acesta, între 23-25 mai, s-au conturat trendurile care deja sunt vizibile și în România și se vor accentua în anii ce vin:
Dulcele și picantul se întâlnesc într-un număr tot mai mare de snacks-uri și produse de cofetărie în care se întâlnesc ardeii iuți cu fructele, mierea sau ciocolata,
Crispy - Glazurile și umpluturile crocante apar din ce în ce mai des în produsele noi adresate consumatorilor tineri care, potrivit cercetărilor, adoră combinațiile de texturi și alimentele complexe,
Artizan și craft - Producătorii din industria dulciurilor ridică ștafeta, cu produse noi, printre care ciocolată pictată manual, umpluturi de cafea și lichior, arome mai interesante și neobișnuite decât tot ce am văzut până acum, ingrediente de înaltă calitate și ambalaje foarte sofisticate,
Uleiul de cocos - O grăsime favorizată în rândul consumatorilor atenți la sănătate, uleiul de nucă de cocos însoțeste noile formule de gustări. Brandurile popcorn se mândresc mai nou să aibă uleiul de nucă de cocos drept ingredient, la fel și anumiți producători de chipsuri din cartofi, tortilla sau chiar din năut,
Năut - Năutul este noul produs sănătos, utilizat pentru gustări tradiționale sărate, inclusiv chips-uri, foietaje și biscuiți, la o serie de chips-uri gustare care combină quinoa cu lintea, mazărea verde și năutul,
Snacks-uri crocante din ciocolată – cu umpluturi care mai de care mai diverse: quinoa crocantă, migdale prăjite, semințe de dovleac, covrigei cu caramel, mentă și multe altele,
Birthday celebration – Confortul copilăriei este captat în noi produse de cofetărie.
Crispy - Glazurile și umpluturile crocante apar din ce în ce mai des în produsele noi adresate consumatorilor tineri care, potrivit cercetărilor, adoră combinațiile de texturi și alimentele complexe,
Artizan și craft - Producătorii din industria dulciurilor ridică ștafeta, cu produse noi, printre care ciocolată pictată manual, umpluturi de cafea și lichior, arome mai interesante și neobișnuite decât tot ce am văzut până acum, ingrediente de înaltă calitate și ambalaje foarte sofisticate,
Uleiul de cocos - O grăsime favorizată în rândul consumatorilor atenți la sănătate, uleiul de nucă de cocos însoțeste noile formule de gustări. Brandurile popcorn se mândresc mai nou să aibă uleiul de nucă de cocos drept ingredient, la fel și anumiți producători de chipsuri din cartofi, tortilla sau chiar din năut,
Năut - Năutul este noul produs sănătos, utilizat pentru gustări tradiționale sărate, inclusiv chips-uri, foietaje și biscuiți, la o serie de chips-uri gustare care combină quinoa cu lintea, mazărea verde și năutul,
Snacks-uri crocante din ciocolată – cu umpluturi care mai de care mai diverse: quinoa crocantă, migdale prăjite, semințe de dovleac, covrigei cu caramel, mentă și multe altele,
Birthday celebration – Confortul copilăriei este captat în noi produse de cofetărie.
ARTICOLE SIMILARE
Prajitura Captcha
Prajitura aristocrata din ciocolata, frageda si fina, caracterizata printr-o mare versatilitate, putand fi realizata atat in casa, cat si industrial, cu orice tip de umplutura: de vanilie, nuca, fructe, sau alte filling-uri
Paine din faina integrală de secara si faina de grau 650
Faina integrala de secara are un conținut bogat în fibre, care îmbunătățesc tranzitul intestinal si este o sursă de antioxidanți și nutrienți, precum magneziu, potasiu, fosfor, vitamina B9 și proteine; folosita in amestec cu faina alba de grau, confera o savoare spcifica preparatelor dorite.
Inca in pandemie, toamna vine cu o raza de optimism!
Acum, dupa ce socul de inceput al pandemiei a trecut si lumea incepe incet-incet, sa reintre in normal, cu totii ne intrebam daca vanzarile noastre vor reveni la nivelurile dinainte de pandemie. Studiul realizat de catre EY, una din cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, a intrebat consumatorii ce cred ei […]
Paine integrală
FĂINĂ DIETETICĂ INTEGRALĂ de la 7Spice este destinată obţinerii produselor de panificaţie si franzelărie integrală, nu neaparat cu volum mare, dar cu gust specific tradiţional;
Cum se va schimba comportamentul de cumparare dupa pandemia COVID-19?
Acum, dupa ce socul de inceput al pandemiei a trecut si lumea incepe incet-incet, sa reintre in normal, cu totii ne intrebam daca vanzarile noastre vor reveni la nivelurile dinainte de pandemie. Studiul realizat de catre EY, una din cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, a intrebat consumatorii ce cred ei […]
Cateva trucuri pentru paine mai gustoasa!
Cateva idei economice pentru a crea produse mai apetisante si care se pastreaza proaspete mai mult timp, in aceasta perioada plina de provocari Post Views: 0
Secretul unor produse de patiserie mai atractive pentru tineri!
Produsele gen cupcake sau macarons creeaza un impact vizual fantastic prin folosirea culorilor vii; cum ar trebui sa se adapteze produsele de patiserie acestei tendinte?
Statistici ale sandwich-urilor
Sandwich-ul e printre cele mai populare și “la îndemână” gustari sandwich-urile gata-preparate pentru comercializare sunt o oportunitate de business tot mai profitabilă. V-ați întrebat vreodată care sunt tendințele în materie de
Paine de secară integrală cu semințe
Sănătoasă, delicioasă, consistentă, pâinea de secară are foarte multe beneficii pentru sănătate, fiind o bogată sursă de magneziu, un mineral care acționează în calitate de co-factor pentru mai mult de 300 de enzime, inclusiv pentru enzimele implicate în utilizarea glucozei și secreția de insulina.
Topul tendințelor în designul ambalajelor de hârtie
Care sunt tendințele de vârf în designul cutiei de carton pliabile și al cutiei rigide? Propunerile înscrise la concursul North American Paperboard Packaging Competition ne dezvăluie cum vor arăta ambalajele din viitorul apropiat:
Comentarii