[seo-breadcrumbs]

De ziua prăjiturilor de ciocolată, 27 ianuarie, făina NOBILA îmbracă ţinută de sărbătoare!
      In timp ce ciocolata ca băutură se pare ca exista încă din cele mai vechi timpuri, prăjitura cu ciocolată este o invenție destul de recentă.
   Se crede că prima prăjitură de ciocolată din lume a fost coaptă la sfârșitul anilor 1800 după ce medicul James Baker din Boston a descoperit că se poate măcina cacao folosind o moară hidraulica. De atunci, prajiturile si torturile de ciocolata au devenit o categorie aparte de dulciuri, cu reprezentanti de seama, precum: tortul german de ciocolata, tortul Padurea Neagra sau super-modernul Lava Cake.

Atat de iubite sunt prajiturile de ciocolata, incat in SUA ele au chiar o zi dedicata, ziua de 27 ianuarie, cand inclusiv in tara noastra au inceput sa fie sarbatorite an de an.

SAPTE SPICE marcheaza anul acesta Ziua prajiturilor din ciocolata prin inaugurarea liniei noi de ambalare la 5kg instalata in moara VALCEA, impreuna cu lansarea unui nou ambalaj al fainii NOBILA. Faina NOBILA este o faina E-free, deosebit de fina, cu gust placut, usor dulce, destinata produselor de cofetarie de cel mai mare rafinament. Gratie calitatii superioare a hartiei si rezistentei sporite, noul ambalaj permite manipulari repetate ale saculetului in timpul productiei si asigura pastrarea caracteristicilor fainii pe toata perioada de depozitare. In acelasi timp, designul atractiv va va ajuta sa identificati cu usurinta produsul in marile lanturi de hipermarketuri, unde acesta este distribuit.

Si, pentru a celebra cum se cuvine ZIUA PRAJITURILOR DE CIOCOLATA, va invitam sa incercati reteta SAPTE SPICE de prajitura Captcha.