[seo-breadcrumbs]

INOVATIE IN MORARIT
Faina secarizata™ - O faina €conomica


In conditiile cresterilor sustinute ale preturilor energiei, dar si materiior prime din industria alimentara, devine tot mai importanta nevoia morarilor de a oferi valoare adaugata clientilor din panificatie si, acestia din urma, consumatorilor lor.
In acest context, SAPTE SPICE, leader in industria moraritului din Romania, inoveaza din nou, printr-o noua faina, mai economica, un produs care sa sustina profitabilitatea brutarilor si sa livreze consumatorilor o paine cu caracteristici imbunatatite: prospetime mai indelungata, miez mai moale si mai fraged si aroma fina de secara, usor rustica.

Faina secarizata™ este o faina alba din grau imbogatit cu secara, cu o capacitate de hidratare superioara fainii clasice 650, ce permite in plus reducerea consumului de drojdie.

Pozitionata la acelasi nivel de pret cu faina 650 ameliorata, faina secarizata™ imbunatateste profitabilitatea brutarului cu peste 170 lei*/tona de faina achizitionata (la nivelul preturilor din aprilie 2022), prin urmatoarele beneficii masurate in timpul testelor efectuate in laboratorul intern si la clientii nostri:

- Capacitate de hidratare cu 9% mai mare
- Drojdie cu 8% mai putina
- Moliciune pana la 4 zile ca in a doua zi!
- Aroma fina, specifica secarei!

Ce spun clientii SAPTE SPICE care au testat industrial faina secarizata™:
 “Are prospețime îndelungată, miezul nu se fărâmițează, își păstreaza densitatea”
“S-a păstrat proaspătă timp de 4 zile”
 “Are miezul umed
 “Nu se întărește coaja”
 Este “mai aspectuoasă”
 “Are gust mai bun”
 "S-a redus la jumătate cantitatea de ameliorator"


De asemenea, toți clienții la care a fost testat produsul au confirmat că le-a crescut capacitatea de hidratare și li s-a redus consumul de drojdie.

Pentru a testa gratut in productie faina secarizata, va rugam sa va adresati reprezentantului de vanzari arondat zonei dvs sau contactati-ne prin formularul de la link.

Mai multe detalii privind faina secarizata™ si fisa produsului puteti gasi la acest link