[seo-breadcrumbs]

Archives of panificatie

Showing 10–18 of 45 results

Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA CONTESA

FAINA CONTESA este o făină albă, din grau superior, ideală pentru obținerea aluaturilor de foietaj, atat proaspete, cat si congelate. AVANTAJE: – Este special creata in vederea manevrarii aluatului pe utilaj; – Confera elasticitate si extensibilitate aluatului; – Produsele obtinute sunt fragede, au volum si foi bine stratificate, gratie conținutului optim de gluten și enzime; […]
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA DE SECARA PENTRU PATISERIE

Descriere: FAINA DE SECARA PENTRU PATISERIE este o faina de secara 550, versatila, potrivita pentru produse de cofetarie cu aluaturi fragede. Recomandata si pentru sortimente evreiești de panificație, sortimente suedeze de culoare deschisă, sau ca făină de presărat masa de lucru.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA GRAHAM DE SECARA

Descriere: FAINA GRAHAM DE SECARA este o faina integrala cu granulozitate mare, recomandata pentru sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine traditionala germana pumpernickel – pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor puternic acide.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA GRAU INTREG

2,00 lei
5 out of 5
Descriere: FAINA GRAU INTREG este o făină integrala cu granulozitate similara cu cea a fainurilor albe, obținută prin măcinarea completă a bobului de grâu prin tehnologia specifică ȘAPTE SPICE.