[seo-breadcrumbs]

Archives of paine traditionala

Se arată 1–9 din 12 rezultate

Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA DE SECARA PENTRU PATISERIE

2,00 lei
Descriere: FAINA DE SECARA PENTRU PATISERIE este o faina de secara 550, versatila, potrivita pentru produse de cofetarie cu aluaturi fragede. Recomandata si pentru sortimente evreiești de panificație, sortimente suedeze de culoare deschisă, sau ca făină de presărat masa de lucru.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA GRAHAM DE SECARA

2,00 lei
Descriere: FAINA GRAHAM DE SECARA este o faina integrala cu granulozitate mare, recomandata pentru sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine traditionala germana pumpernickel – pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor puternic acide.
Adaugă la cererea de ofertă

Faină GRAU INTREG™ PT UZ CASNIC

2,00 lei
4.8 out of 5
Produsă prin tehnologia inovatoare ŞAPTE SPICE, Faina Grâu Întreg™ este faina cu adevarat integrală, pentru obţinerea căreia bobul de grâu este măcinat în totalitate. Se recomandă oricarei gospodine, pentru reţete de produse sănătoase: pâine de casă, dulciuri delicioase şi chiar foietaje apreciate de întreaga familie
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA INTEGRALA DE SECARA

2,00 lei
Descriere: FAINA INTEGRALA DE SECARA este o făină integrala recomandată pentru sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine tip pumpernickel – pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor puternic acide.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA NEAGRA DE SECARA

2,00 lei
Descriere: FAINA NEAGRA DE SECARA este o faina cu conținut mai mare de proteine comparativ cu făina albă, recomandată pentru obtinerea sortimentelor de paine cu gust specific de secara, culoare rosiatica si miez dens.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA SEMIALBA DE SECARA

2,00 lei
Descriere: FAINA SEMIALBA DE SECARA este o faina de secara intermediara, recomandată a se utiliza ca atare sau în amestec cu făină de grâu, pentru obtinerea de variante superioare ale produselor gen franzelă din făină de grâu, cât și pentru obținerea produselor de panificație destinate micului dejun.
Adaugă la cererea de ofertă

MIX MAIA SECARA

2,00 lei
Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]