[seo-breadcrumbs]

Cum va influenta noua recolta activitatea morii ?

Cum va influenta noua recolta (calitativ si cantitativ) activitatea morii si produsele din portofoliu in perioada urmatoare?

Conditiile meteorologice din acest an, respectiv caldurile excesive din primavara urmate de ploi abundente pe toata durata perioadei de recoltare a graului, au dus la deteriorarea calitatii acestuia si la un procent de grau furajer mult mai mare decat in anii precedenti; astfel, ne confruntam cu foarte multe loturi de grau cu grad mare de incoltire, ceea ce se traduce prin indici de cadere mici, gluten scazut si, adesea, lipsit de elasticitate, precum si greutate hectolitrica mica (deci mai putina faina extrasa din bobul de grau); in conditiile unui ritm continuu al comenzilor primite, echipa noastra de cercetatori a trebuit sa se adapteze rapid la noii parametri de intrare; pentru a ne asigura clientii, in special brutari, ca nu se vor confrunta cu problema unor aluaturi cu fermentare lenta si a unor produse finite cu volum redus, atat corectiile enzimatice cat si amestecurile de grau ce intra in macinis au fost ajustate. Fainurile 7Spice isi pastreaza astfel aceeasi calitate constanta cu care clientii nostri s-au obisnuit