[seo-breadcrumbs]

Archives of Istorie Sapte Spice

All timeline stories.

2020 – Extindere moara Valcea

Crestere capacitate de productie si upgrade tehnologic moara Valcea V Urmare a unei investiţii de 20 de milioane de lei,  in 2020 s-a finalizat extinderea cu o nouă moară, cu tehnologie de ultimă oră, în Râmnicu Vâcea, crescând capacitatea de măciniş cu 40%, de la 250 tone/zi la350 tone/zi. De..Read More
Read More

2017 – Lansarea gamei de fainuri premium Coroana

Lansarea gamei de făinuri premium COROANA™ V ȘAPTE SPICE reunește cele mai fine făinuri nobile ale sale sub numele COROANA, un brand care deja face istorie. Din această familie fac parte atât făinuri deja cunoscute, cât și unele făinuri ce abia așteaptă să cunoască faima: DUCESA (făină unică tip 550,..Read More
Read More

2016 – Finalizarea retehnologizarii morii Brasov

Finalizarea retehnologizării morii Brașov V După un program complex, început în 2013, moara Brașov este repusă în funcțiune. Capabilitățile superioare de condiționare a materiei prime, măciniș și depozitarea făinii se traduc printr-un raport mai bun calitate-preț, livrări mai rapide către clienții noștri și o mai strictă securitate alimentară.
Read More

2014 – Lansarea francizei Grau Intreg

Lansarea francizei GRÂU ÎNTREG™ V În 2014, ȘAPTE SPICE inovează din nou – de data aceasta prin marketing – prin lansarea francizei pentru pâine. Produsul francizat este pâinea GRÂU ÎNTREG™, extrem de cunoscută pe piața din România, o pâine cu adevărat integrală.
Read More

2013 – Modernizarea morii de la Targu-Jiu

Modernizarea morii de la Târgu-Jiu V Anul 2013 a fost dedicat morii Târgu Jiu, unde s-au realizat investiții în echipamente noi, ce au permis atât obținerea unor făinuri de calitate mai bună, cât și creșterea capacității de producție, pentru a răspunde mai bine cererii în creștere pentru făinuri ȘAPTE SPICE.
Read More