[seo-breadcrumbs]

Archives of Panificatie si franzelarie

Se arată 1–9 din 40 de rezultate

Adaugă la cererea de ofertă

AMELIORATOR FN

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

AMELIORATOR INTEGRAL

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

AMELIORATOR PP E-FREE

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

AMELIORATOR VOLUM

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA ALBA 650

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

FAINA ALBA 650

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA DE GRAU DUR LIMNOS

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA DE SECARA PENTRU PATISERIE

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA DUCESA

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]