[seo-breadcrumbs]

Archives of Aluaturi fragede

Se arată toate cele 8 rezultate

Adaugă la cererea de ofertă

FAINA 000 PRAJITURI

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

FAINA ALBA 000 COZONAC

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

FAINA ALBA 650

Descriere: Amestec pulverulent folosit pentru obtinerea blaturilor de pizza. Avantaje: -Prospetime foarte buna -Usurinta in prelucrarea aluatului -Usurinta in utilizare, se castiga timp, in procesul de fabricatie prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient -Este sigur: datorita modului simplu de utilizare, erorile de cantarire sunt eliminate -Mix 100% -Genereaza economie de spatiu in depozitul clientului -Toate […]
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA DE SECARA PENTRU PATISERIE

Descriere: FAINA DE SECARA PENTRU PATISERIE este o faina de secara 550, versatila, potrivita pentru produse de cofetarie cu aluaturi fragede. Recomandata si pentru sortimente evreiești de panificație, sortimente suedeze de culoare deschisă, sau ca făină de presărat masa de lucru.
Adaugă la cererea de ofertă

FĂINA SEMIALBA DE SECARA

Descriere: FAINA SEMIALBA DE SECARA este o faina de secara intermediara, recomandată a se utiliza ca atare sau în amestec cu făină de grâu, pentru obtinerea de variante superioare ale produselor gen franzelă din făină de grâu, cât și pentru obținerea produselor de panificație destinate micului dejun.