Sapte Spice este Partener oficial al CARNEXPO Grill 2022
Castelana de la Sapte Spice este prima gama romaneasca de fainuri profesionale pentru pizza si acopera toate tipurile de tehnologii, timpi de dospire si niveluri de hidratare:
- Castelana Rossa, o faina puternica pentru maturare lunga,
- Castelana Blu, faina pentru timpi medii de maturare
- Castelana Verde, faina pentru procese tehnologice cu timpi scurti de maturare.
- Castelana Rossa, o faina puternica pentru maturare lunga,
- Castelana Blu, faina pentru timpi medii de maturare
- Castelana Verde, faina pentru procese tehnologice cu timpi scurti de maturare.
Castelana este gandita sa ofere cel mai bun produs de baza pentru blat si sa ii ajute pe pizzari sa puna in aplicare retetele asa cum si-au dorit.
CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata.
Evenimentul s-a desfasurat in zilele de 5 si 6 mai 2022, la resortul de lux Phoenicia Blue View din Olimp.
ARTICOLE SIMILARE
Maratonul de blaturi Bacau
Castelana. Blatul face pizza? Oaspetii-surpriza pe care i-am avut la Cluj pe 24 noiembrie au dat savoare primului eveniment #maratonuldeblaturi Castelana ce a ajuns in Transilvania! Post Views: 0
Maratonul de blaturi Craiova
Castelana. Blatul face pizza? Am avut oportunitatea sa aratam ce blaturi se pot face cu #fainacastelana clientilor nostri si celorlalti iubitori de pizza din Olteania, in cadrul evenimentului #maratonuldeblaturi ce a avut loc la Craiova pe 30 martie! Post Views: 0
Maratonul de blaturi Bucuresti
Castelana. Blatul face pizza? Am aflat împreună pe 24 martie 2020 la prima editie din #MaratonulDeBlaturi! Vezi galeria foto de la eveniment aici! Post Views: 0
SAPTE SPICE prezent la Romanian Beef Master 2022!
La inceput de august 2022, SAPTE SPICE a participat cu bucurie si onoare la evenimentul Romanian Beef Master, eveniment de o tinuta remarcabila, in care concursurile si degustarile de top au fost realizate deopotriva de profesionisti, cum ar fi echipa Masters of Flames , cat si de copii talentati si pasionati, din Romania si nu […]
INOVATIE IN MORARIT: Faina secarizata™ – O faina €conomica
INOVATIE IN MORARIT Faina secarizata™ – O faina €conomica In conditiile cresterilor sustinute ale preturilor energiei, dar si materiior prime din industria alimentara, devine tot mai importanta nevoia morarilor de a oferi valoare adaugata clientilor din panificatie si, acestia din urma, consumatorilor lor. Post Views: 0
Maratonul de blaturi Iasi
24 mai 2022, Soft&Grace, Iasi Post Views: 0
Secretul unei pizza de succes
Secretul unei pizza de succes Pizza. E cea mai simplă și cea mai complicată mâncare. Cu o istorie de sute de ani. Sarbatorita in fiecare an pe 9 februarie. Zeci de rețete. Și câteva secrete. O pizza cu adevărat bună este gustoasă, lejeră și ușor de digerat. După pizza nu trebuie să simți senzația […]
Ce ne aduce noul an agricol 2021-2022?
Ca in fiecare an, la finalul perioadei de recoltare ne intrebam cum se contureaza noul an agricol, ce asteptari sa avem de la graul nou, cu ce provocari ne vom confrunta atat noi, cat si dumneavoastra, clientii nostri. Recolta &Calitate Recolta anului 2021, chiar daca nu este complet finalizata in centrul Romaniei, confirma prognoza initiala […]
De ce ne plac atat de mult pastele? Ce este faina grifica?
Faina din care se fabrica pastele poarta denumirea de faina grifica. Ea reprezinta de fapt un amestec de grisuri de granulozitati diferite, dar omogene. Particulele cele mai grosiere pot fi de peste trei ori mai mari in diametru decat particulele de faina. Post Views: 0
Castelana – Prima gamă locală de făinuri profesionale pentru pizza
ȘAPTE SPICE, lider pe piața morăritului din România, anunță lansarea unei game speciale dedicate producătorilor de pizza Ce este Castelana? Castelana de la ȘAPTE SPICE este prima gamă locala de făinuri profesionale pentru pizza. Ce tipuri de aluat de pizza se pot face cu Castelana? Gama acoperă toate tipurile de tehnologii, timpi de […]
Comentarii