[seo-breadcrumbs]

7Spice, jucator major in industria moraritului din Romania

Pe o piaţă în care diversitatea produselor este importantă pentru păstrarea competitivităţii, nevoia de făinuri speciale este în creştere continuă. Care sunt amestecurile de făinuri sau premixurile pe care îi oferiţi şi ce aplicaţii sau avantaje asigură producătorilor din domeniile panificaţiei, patiseriei şi cofetăriei? 

7Spice, jucator major in industria moraritului din Romania, opereaza 4 mori, in Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Iasi si Brasov, avand o capacitate totala de macinis de peste 200.000 de tone/an.
Cele mai complexe produse 7Spice, mixurile complete, contin faina si celelalte ingrediente pulverulente, necesitand adaugarea doar de apa si grasime in procesul de prelucrare. Principalele avantaje le reprezinta stabilitatea retetei, parametrii produsului finit nevariind in functie de caracteristicile fainii, (asa cum este cazul in folosirea premixurilor), usurinta in dozaj si posibilitatea prelucrarii cu personal mai putin calificat a produselor speciale, care in mod obsinuit necesita un nivel ridicat de expertiza. 
Gama de mixuri 7Spice este una extrem de variata; dintre mixurile de panificatie enumeram specialitatile pentru paine Pavé alba, neagra sau cu secara, specialitatile pentru paini internationale cu maiele, grau dur, seminte, paine nordica, paini mediteraneene, multicereale etc. Dintre mixurile de patiserie, enumeram mixul de cozonac, chec, gogosi, croissant, coji ecler, briose etc.
Retetele de fabricatie si suportul tehnologic insotesc toate produsele 7Spice.