Log-in | Register
 
7spice
 

Fainuri dedicate patiserie

       Fainurile dedicate pentru patiserie SAPTE SPICE sunt materie prima pentru o varietate larga de produse de calitate deosebita, incepand cu  faina pentru cozonac si croissant  si terminand cu faina pentru foietaje. Acestea sunt produse cu parametri stabiliti si controlati in functie de utilizarea lor finala.


Principalele beneficii ale acestor produse sunt:


  -     fainurile sunt PRACTICE – parametrii stabiliti initiali se pastreaza pentru fiecare lot, fluxurile nu trebuie adaptate la fiecare lot nou;

  -     sunt SIGURE - dispar problemele cauzate de fluxul de productie al fainurilor;

  -     sunt UNICE pe piata din Romania – datorita modului special prin care este extras graul care va fi folosit in productia acestor fainuri.


Pentru comenzi, va invitam sa accesati pagina Contact.

  • Faina cozonac lux
    Faina cozonac lux
  • Faina cozonac
    Faina cozonac
  • Faina croissant
    Faina croissant
  • Faina foietaj
    Faina foietaj
  • Faina napolitane
    Faina napolitane
  • Faina 550 extra
    Faina 550 extra
  • Faina Domnita
    Faina Domnita
Faina foietaj

Faina foietaj

Descriere: Faina alba de grau destinata obtinerii produselor de patiserie de tip foietaj, produsa prin macinarea graului, dupa o prealabila curatire, corectata enzematic conform carcteristicilor specifice.


Avantaje:

   -Este o faina alba destinata obtinerii produselor tip foietaj - un produs complex si satios

   -Foietajul este aluatul a carui compozitie cuprinde doua componente de baza: faina si grasime solida

   -Ideala pentru obtinerea foietajelor cu volum, fragede, cu foi bine stratificate, prin continutul optim de gluten si enzime.

Ambalare:

      -vrac

      -sac de hartie 25kg, 50kg

      -sac de rafie 40kg