Log-in | Register
 
7spice
 

Fainuri dedicate patiserie

       Fainurile dedicate pentru patiserie SAPTE SPICE sunt materie prima pentru o varietate larga de produse de calitate deosebita, incepand cu  faina pentru cozonac si croissant  si terminand cu faina pentru foietaje. Acestea sunt produse cu parametri stabiliti si controlati in functie de utilizarea lor finala.


Principalele beneficii ale acestor produse sunt:


  -     fainurile sunt PRACTICE – parametrii stabiliti initiali se pastreaza pentru fiecare lot, fluxurile nu trebuie adaptate la fiecare lot nou;

  -     sunt SIGURE - dispar problemele cauzate de fluxul de productie al fainurilor;

  -     sunt UNICE pe piata din Romania – datorita modului special prin care este extras graul care va fi folosit in productia acestor fainuri.


Pentru comenzi, va invitam sa accesati pagina Contact.

  • Faina cozonac lux
    Faina cozonac lux
  • Faina cozonac
    Faina cozonac
  • Faina croissant
    Faina croissant
  • Faina foietaj
    Faina foietaj
  • Faina napolitane
    Faina napolitane
  • Faina 550 extra
    Faina 550 extra
  • Faina Domnita
    Faina Domnita
Faina croissant

Faina croissant

Descriere: Faina alba de grau destinata obitinerii produselor de tip croissant, produsa prin macinarea graului, dupa o prealabila curatire, corectata enzematic conform carcteristicilor specifice.


Avantaje:

   -Este o faina alba destinata obtinerii unui aluat care se desface in foi pentru produsele tip croissant.

   -Confera volum si o coaja crocanta, aurie.

   -Ideala pentru produse tip foietaj, prin continutul optim de gluten si enzime.

Ambalare:

       -saci de hartie 5kg, 25kg