Log-in | Register
 
7spice
 

Amelioratori


Amelioratorii de panificație și patiserie sunt folosiți în procesul tehnologic pentru a depăși problemele cauzate de variațiile făinii și pentru a standardiza caracteristicile produselor finite. Amelioratorii sunt amestecuri complexe ce urmăresc simplificarea procesului tehnologic și/sau îmbunătățirea diferitelor caracteristici ale produselor finite: volum, culoare, crustă, structură a miezului, termen de valabilitate, prevenirea contaminării.


Gama de amelioratori ȘAPTE SPICE a fost dezvoltată pentru cele mai frecvente probleme ale făinii, însă poate fi adaptată în funcție de noi cerințe ale acestora. Prin acțiunea lor în aluat, acestea îmbunătățesc proprietățile fizice (prelucrabilitate) și biochimice (fermentare), acționând în comportamentul aluatului în procesul tehnologic.

Principalele avantaje ale amelioratorilor ȘAPTE SPICE sunt:

  • Practici – rețete stabilizate în funcție de diversele tipuri de făină și caracteristicile necesare pe fiecare tip de linie tehnologică.
  • Siguririscurile asociate făinii sunt înlăturate prin adăugarea amelioratorului potrivit.

  • Flexibili – pot fi stabilizate rețete noi, în funcție de nevoile clienților.

  • Ușor de folosit – se amestecă în făină conform rețetei.


Pentru comenzi, va invitam sa accesati pagina Contact.

  • Ameliorator Cistopan
    Ameliorator Cistopan
  • Ameliorator  Maturizare
    Ameliorator Maturizare
  • Ameliorator Volum
    Ameliorator Volum
  • Ameliorator 7S FN
    Ameliorator 7S FN
  • Ameliorator 7S Top
    Ameliorator 7S Top
  • Ameliorator 7S-N Integral
    Ameliorator 7S-N Integral