Log-in | Register
 
7spice
 

Fainuri non-grau

Gama SAPTE SPICE de fainuri non-grau a fost gandita ca o alternativa, atat pentru clientii in cautare de fainuri fara gluten, cat si de fainuri cu gluten, din alte cereale decat graul.

Principalele produse ale acestei game sunt cele trei tipuri de faina din secara, o cereala cu multiple beneficii pentru sanatate, bogata in nutrienti (minerale: Mn, Se, Mg, P, fibre, proteine si vitamine importante - A,B,K), cu o aroma puternica si cu multiple utilizari, atat simpla, cat mai ales in amestec cu alte fainuri, seminte si condimente.

Gama de fainuri non-grau SAPTE SPICE include si faina de soia, faina de orz, precum si faina fara gluten.

Pentru comenzi, va invitam sa accesati pagina Contact.

  • Faina neagra de secara
    Faina neagra de secara
  • Faina integrala de secara
    Faina integrala de secara
  • Faina graham de secara
    Faina graham de secara
  • Faina de secara Intermediara
    Faina de secara Intermediara
  • Faina de secara 550 - Panificatie
    Faina de secara 550 - Panificatie
  • Faina de secara 550 - Cofetarie
    Faina de secara 550 - Cofetarie
Faina graham de secara

Faina graham de secara

Descriere: Făină obținută prin măcinarea integrală a secarei, dupa o curățare riguroasă.

 

Avantaje:

  • Conținut bogat de nutrienți, dat de procesul de măcinare mult mai lent și complex decât în cazul grâului;

  • Conținut bogat în fibre care îmbunătățește tranzitul intestinal și ajută la pierderea greutății, deci veți putea

    recomanda pâinea obținută din această făină clienților dumneavoastră în căutare de produse dietetice;

  • Măcinarea integrală a bobului de secară face ca făina să fie o sursă de antioxidanți și nutrienți, precum zinc și

    proteine;

  • Recomandată pentru: sortimente americane de secară, sortimente germane de culoare închisă, pâine tip

    pumpernickel - pentru aromă și culoare, sortimente suedeze, ca materie primă de bază la fabricarea maielelor

    puternic acide.

  • Făina de secară integrală specială este obținută prin măcinarea integrală a secarei, dupa o curățare riguroasă.

  • Măcinarea integrală a bobului de secară face ca făina să fie o sursă de antioxidanți și nutrienți, precum zinc și

    proteine.

     

Ambalare: Făina se poate ambala în sac de rafie de 40 kg sau în sac de hârtie de 25 și 50 kg. De asemenea, făina se poate comercializa vrac.